Reality Outdoor biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente s-Hertogenbosch. Bereik alle 152651 inwoners van s-Hertogenbosch door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in s-Hertogenbosch. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-6979904 voor meer informatie.

Rond prominenten plekken in s-Hertogenbosch als Markt en Parade, Café Bar le Duc, Theaterfestival Boulevard, Theater aan de Parade, Vue Den Bosch en Hart Van Brabant hebben we in de afgelopen jaren vele succesvolle campagnes mogen realiseren.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in s-Hertogenbosch. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Bokhoven, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Nuland, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

In de omgeving

Musea in s-Hertogenbosch

Bossche Prentenmuseum
Noordbrabants Museum
Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch
Museum de Bouwloods

Hogescholen & universiteiten in s-Hertogenbosch

Avans Hogeschool
Fontys Hogescholen
Jheronimus Academy of Data Science

Clubs & horeca in s-Hertogenbosch

Café Bar le Duc
Hart Van Brabant
Carrousel
Café P79

Festivals in s-Hertogenbosch

Theaterfestival Boulevard
Kingsland Festival

Theaters in s-Hertogenbosch

Theater aan de Parade
Verkadefabriek
Theater Artemis
Muzerije

Bioscopen in s-Hertogenbosch

Vue Den Bosch
Verkadefabriek

Parken in s-Hertogenbosch

Burgemeester van Zwietenpark
Heempark

Pleinen in s-Hertogenbosch

Markt
Parade

Stations in s-Hertogenbosch

Station Den Bosch
Station Oost

Ziekenhuizen in s-Hertogenbosch

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Verbeeten Den Bosch

Adverteren op buitenreclame in s-Hertogenbosch

Abri Reclame, Bushokje in s-Hertogenbosch

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarief voor Abri Reclame, Bushokje in s-Hertogenbosch

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

A0 Displays A1 frames B1 frames in s-Hertogenbosch

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Lees meer

Affichage en wildplak (zuilen) in s-Hertogenbosch

Wildplak is het meest betaalbare advertentiemedium. Dat betekent dat er voor iedere adverteerder en voor ieder budget mogelijkheden zijn om zichtbaarheid te creëren op straat. Ieder stadsdeel heeft speciale plekken voor het plakken van posters.

Tarief voor Affichage en wildplak (zuilen) in s-Hertogenbosch

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Driehoeksborden in s-Hertogenbosch

Deze vorm van reclame met A0 borden geeft u veel flexibiliteit met de plaatsing van uw boodschap. Driehoeks borden en of A0 Reclame word in de regel langs wegen en fietspaden geplaatst en door het gebruik van drie vlakken kan het driehoeksbord vanuit elke richting worden gelezen. Wij bieden deze reclame vorm onder andere aan in de volgende gemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag, Groningen en in 300 overige gemeenten in Nederland.

Vanuit oudsher werden de borden vaak op hardboard platen aangebracht voor kermissen en markten, vanaf de jaren 80 veranderde het hardboard in 3 hoeksborden en gedurende de jaren werd het medium geprofessionaliseerd. Hierdoor komt het dat je in sommige steden met vergunning nog losse sandwichborden kan plaatsen. En andere steden zoals Tiel, Winterswijk en veel kleinere gemeenten Driehoeksborden met vergunning. Veel grotere steden werken met een concessie waarbij er een exploitant de rechten heeft voor de periode van 5 tot 10 jaar om deze borden te exploiteren. Dan worden de metalen rekken veelal ingewisseld voor vaste A0 displays of A0 signs, dit geeft het medium een betere uitstraling maar zorgt er wel voor dat je alles in series inzetten ipv van flexibele spreiding.

Alternatieve vormen van A0 reclame, zijn nog steeds A1, B1 en A0 frames, deze bieden we aan in Rotterdam en Amsterdam. Ze worden vaak op stoplicht kasten, bouwschuttingen en andere mooie lokaties bevestigd. Groot voordeel is dat je het gericht kan inzetten per buurt. Verder worden deze aangeboden in series vanaf 25 stuks.

Tarief voor Driehoeksborden in s-Hertogenbosch

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Reclamemasten en Billboards

Reclamemasten en Billboards in s-Hertogenbosch

Het allergrootst mogelijke formaat in Nederland om op te adverteren is een reclame mast. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Tarief voor Reclamemasten en Billboards in s-Hertogenbosch

Vanaf € 1000,-

Lees meer

Sandwichborden

Sandwichborden in s-Hertogenbosch

Sandwichborden zijn grote kunststof reclameborden die bestemd zijn voor reclameboodschappen en promotie langs de weg.Veel bedrijven, politieke partijen, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen maken hier gebruik van.

Tarief voor Sandwichborden in s-Hertogenbosch

Vanaf € 20,- inclusief drukwerk Periode: 1 plaatsing / Productie vanaf € 3,-

Lees meer

Billboards en steigerdoek reclame

Billboards en steigerdoek reclame in s-Hertogenbosch

Billboards zijn grote buitenreclame vlakken die overwegend te vinden zijn langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter (240 x 330 cm) zijn billboards moeilijk te missen voor passanten. De locaties van billboards zijn gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Billboards realiseren daarmee een zeer hoog bereik in een korte periode.

Tarief voor Billboards en steigerdoek reclame in s-Hertogenbosch

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk Periode: 2 weken

Lees meer

Guerilla marketing in s-Hertogenbosch

Guerilla marketing biedt u de mogelijkheid om op alternatieve manieren uw doelgroep te bereiken; met weinig middelen wordt regelmatig een groot bereik gerealiseerd. Guerilla marketing is zeer precies bij het bereiken van een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld rondom winkelcentra, scholen of evenementen. Doordat steeds meer mensen in de grote steden zich per fiets verplaatsen is dit een beproefd middel voor deze vorm van (buiten)reclame.

Lees meer

Stationsreclame

Stationsreclame in s-Hertogenbosch

Met de vele bezoekers per dag en verschillende doelgroepen zijn stations de perfecte plek om uw campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende vormen van stationsreclame, zoals Abri, Spread en A0, maar ook het domineren van een totaal station.

Tarief voor Stationsreclame in s-Hertogenbosch

Vanaf € 200,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Festivals

Festivals in s-Hertogenbosch

De manier om je doelgroep op een briljant moment te bereiken is tijdens een event. Door de jaren heen hebben wij veel goede en vaak exclusieve relaties kunnen opbouwen binnen het festival- & eventcircuit. Hierdoor weten we waar de behoeften liggen en welke media aanslaan. Denk hierbij aan parking signs, flyeren, sampling, billboards, actie-marketing en sponsoring.

Tarief voor Festivals in s-Hertogenbosch

Vanaf € 150,- inclusief drukwerk Periode: 1 evenement

Lees meer

Online

Online in s-Hertogenbosch

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten.

Tarief voor Online in s-Hertogenbosch

Vanaf € 350,- Periode: 1 week

Lees meer

Apps

Apps in s-Hertogenbosch

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten. Nu.nl, Im in etc.

Tarief voor Apps in s-Hertogenbosch

Vanaf € 350,- lokaal Periode: 1 week

Lees meer

offerte

Offerte