Reality Outdoor biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Rotterdam. Bereik alle 639587 inwoners van Rotterdam door middel van Ao borden, abri’s, affichage, billboards en meer. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Rotterdam. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-6979904 voor meer informatie.

Rond prominenten plekken in Rotterdam als beursplein en stadhuisplein, café Sijf, A Day at the Park, Nieuwe Luxor Theater, Pathé De Kuip en De Gouden Snor hebben we in de afgelopen jaren vele succesvolle campagnes mogen realiseren.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Rotterdam. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Pernis, Rozenburg, Hoek van Holland, Delfshaven, Charlois, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, Ijsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Noord, Overschie en Prins Alexander. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

In de omgeving

Musea in Rotterdam

Kunsthal Rotterdam
Boijmans van Beuningen

Hogescholen & universiteiten in Rotterdam

Hogeschool Rotterdam
Codart Rotterdam
Erasmus Universiteit

Clubs & horeca in Rotterdam

café Sijf
De Gouden Snor
Club Now&Wow

Festivals in Rotterdam

A Day at the Park
International Film Festival
NN Marathon Rotterdam

Theaters in Rotterdam

Nieuwe Luxor Theater
Oude Luxor Theater
Rotterdamse Schouwburg

Bioscopen in Rotterdam

Pathé De Kuip
KINO Rotterdam

Dierentuin in Rotterdam

Diergaarde Blijdorp

Parken in Rotterdam

het park
Vroesenpark

Pleinen in Rotterdam

beursplein
stadhuisplein

Stations in Rotterdam

Rotterdam CS
Rotterdam Blaak
Rotterdam Zuid

Ziekenhuizen in Rotterdam

Maasstad Zeikenhuis
Erasmus MC

Adverteren op buitenreclame in Rotterdam

Abri Reclame, Bushokje in Rotterdam

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarief voor Abri Reclame, Bushokje in Rotterdam

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

A0 Displays A1 frames B1 frames in Rotterdam

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Lees meer

Posters plakken, affichage en wildplakken in Rotterdam

Wildplak is het meest betaalbare advertentiemedium. Dat betekent dat er voor iedere adverteerder en voor ieder budget mogelijkheden zijn om zichtbaarheid te creëren op straat. Ieder stadsdeel heeft speciale plekken voor het plakken van posters.

Tarief voor Posters plakken, affichage en wildplakken in Rotterdam

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Driehoeksborden in Rotterdam

Deze vorm van reclame met A0 borden geeft u veel flexibiliteit met de plaatsing van uw boodschap. Driehoeks borden en of A0 Reclame word in de regel langs wegen en fietspaden geplaatst en door het gebruik van drie vlakken kan het driehoeksbord vanuit elke richting worden gelezen. Wij bieden deze reclame vorm onder andere aan in de volgende gemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag, Groningen en in 300 overige gemeenten in Nederland.

Vanuit oudsher werden de borden vaak op hardboard platen aangebracht voor kermissen en markten, vanaf de jaren 80 veranderde het hardboard in 3 hoeksborden en gedurende de jaren werd het medium geprofessionaliseerd. Hierdoor komt het dat je in sommige steden met vergunning nog losse sandwichborden kan plaatsen. En andere steden zoals Tiel, Winterswijk en veel kleinere gemeenten Driehoeksborden met vergunning. Veel grotere steden werken met een concessie waarbij er een exploitant de rechten heeft voor de periode van 5 tot 10 jaar om deze borden te exploiteren. Dan worden de metalen rekken veelal ingewisseld voor vaste A0 displays of A0 signs, dit geeft het medium een betere uitstraling maar zorgt er wel voor dat je alles in series inzetten ipv van flexibele spreiding.

Alternatieve vormen van A0 reclame, zijn nog steeds A1, B1 en A0 frames, deze bieden we aan in Rotterdam en Amsterdam. Ze worden vaak op stoplicht kasten, bouwschuttingen en andere mooie lokaties bevestigd. Groot voordeel is dat je het gericht kan inzetten per buurt. Verder worden deze aangeboden in series vanaf 25 stuks.

Tarief voor Driehoeksborden in Rotterdam

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Reclamemasten en Billboards

Reclamemasten en Billboards in Rotterdam

Het allergrootst mogelijke formaat in Nederland om op te adverteren is een reclame mast. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Tarief voor Reclamemasten en Billboards in Rotterdam

Vanaf € 1000,-

Lees meer

Sandwichborden

Sandwichborden in Rotterdam

Sandwichborden zijn grote kunststof reclameborden die bestemd zijn voor reclameboodschappen en promotie langs de weg.Veel bedrijven, politieke partijen, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen maken hier gebruik van.

Tarief voor Sandwichborden in Rotterdam

Vanaf € 20,- inclusief drukwerk Periode: 1 plaatsing / Productie vanaf € 3,-

Lees meer

Guerilla marketing in Rotterdam

Guerilla marketing biedt u de mogelijkheid om op alternatieve manieren uw doelgroep te bereiken; met weinig middelen wordt regelmatig een groot bereik gerealiseerd. Guerilla marketing is zeer precies bij het bereiken van een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld rondom winkelcentra, scholen of evenementen. Doordat steeds meer mensen in de grote steden zich per fiets verplaatsen is dit een beproefd middel voor deze vorm van (buiten)reclame.

Lees meer

Billboards en steigerdoek reclame

Billboards en steigerdoek reclame in Rotterdam

Billboards zijn grote buitenreclame vlakken die overwegend te vinden zijn langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter (240 x 330 cm) zijn billboards moeilijk te missen voor passanten. De locaties van billboards zijn gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Billboards realiseren daarmee een zeer hoog bereik in een korte periode.

Tarief voor Billboards en steigerdoek reclame in Rotterdam

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk Periode: 2 weken

Lees meer

Stationsreclame

Stationsreclame in Rotterdam

Met de vele bezoekers per dag en verschillende doelgroepen zijn stations de perfecte plek om uw campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende vormen van stationsreclame, zoals Abri, Spread en A0, maar ook het domineren van een totaal station.

Tarief voor Stationsreclame in Rotterdam

Vanaf € 200,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Festivals

Festivals in Rotterdam

De manier om je doelgroep op een briljant moment te bereiken is tijdens een event. Door de jaren heen hebben wij veel goede en vaak exclusieve relaties kunnen opbouwen binnen het festival- & eventcircuit. Hierdoor weten we waar de behoeften liggen en welke media aanslaan. Denk hierbij aan parking signs, flyeren, sampling, billboards, actie-marketing en sponsoring.

Tarief voor Festivals in Rotterdam

Vanaf € 150,- inclusief drukwerk Periode: 1 evenement

Lees meer

Online

Online in Rotterdam

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten.

Tarief voor Online in Rotterdam

Vanaf € 350,- Periode: 1 week

Lees meer

Apps

Apps in Rotterdam

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten. Nu.nl, Im in etc.

Tarief voor Apps in Rotterdam

Vanaf € 350,- lokaal Periode: 1 week

Lees meer

Schiphol

Schiphol

Wilt u vertrekkende, aankomende of overstappende passagiers, business of leisure reizigers, Nederlands publiek of werknemers op Schiphol bereiken, dan bent u hier aan het goede adres. Informeer bij ons naar de vele verschillende mogelijkheden om op Schiphol te adverteren.

Tarief voor Schiphol

€ 500 per week

Lees meer

offerte

Offerte

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
U kunt ook bellen naar 020-6979904