Reality Outdoor biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Den Haag. Bereik alle 526439 inwoners van Den Haag door middel vanA0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Den Haag. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-6979904 voor meer informatie.

Rond prominenten plekken in Den Haag als binnenhof, De Zwarte Ruiter, prinsjesdag, Circustheater, Pathe en De Gekke Geit hebben we in de afgelopen jaren vele succesvolle campagnes mogen realiseren.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Den Haag. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Haagoord, Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Haagse Hout, Loosduinen, Schalkwijk en Segbroek. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

In de omgeving

Musea in Den Haag

Mauritshuis
Haags Historisch Museum
Museum MORE
Gemeentemuseum Den Haag

Hogescholen & universiteiten in Den Haag

De Haagse Hogeschool
In Holland Den Haag
The Hague University

Clubs & horeca in Den Haag

De Zwarte Ruiter
De Gekke Geit
Club Magistrat

Festivals in Den Haag

prinsjesdag
Omniversum Den Haag

Theaters in Den Haag

Circustheater
Koninklijke Schouwburg
Zuiderstrandtheater
World Forum

Bioscopen in Den Haag

Pathe
Omniversum

Dierentuin in Den Haag

Sea Life Scheveningen

Parken in Den Haag

Zuiderpark

Sportclubs in Den Haag

F.C. Den Haag

Pleinen in Den Haag

binnenhof

Stations in Den Haag

Den Haag CS

Ziekenhuizen in Den Haag

HMC Westeinde
Haaglanden Medisch Centrum Bronovo

Adverteren op buitenreclame in Den Haag

Abri Reclame, Bushokje in Den Haag

Abri’s vindt u bijvoorbeeld terug in bushokjes en op drukke plaatsen in Den Haag zoals winkelcentra rondom musea zoals Mauritshuis en in de buurt van horeca zoals De Zwarte Ruiter, De Gekke Geit en Club Magistrat.

Deze vorm van buitenreclame garandeert dat uw boodschap op een nette manier en goed zichtbaar wordt weergegeven. Neem contact op met ons voor vrijblijvende informatie over abri reclame.

Tarief voor Abri Reclame, Bushokje in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

A0 Displays A1 frames B1 frames in Den Haag

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Lees meer

Posters plakken, affichage en wildplakken in Den Haag

Reality Outdoor is de grootste aanbieder van het plakken van posters; de meest budgetvriendelijke vorm van buitenreclame, in Den Haag staan overal zuilen waarop wij posters kunnen plakken.

Door onze leidende positie in het wildplakken is het mogelijk om op korte termijn en zeer gericht uw campagne te realiseren.

Tarief voor Posters plakken, affichage en wildplakken in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Driehoeksborden in Den Haag

Reclame op A0 formaat bieden wij in verschillende vormen aan voor een zo effectief mogelijke plaatsing. Meest gekozen zijn het driehoeksbord en A0 displays. Wanneer u reclame op driehoeksborden besteld kunnen wij ook het drukken van de posters verzorgen.

Deze vorm van buitenreclame biedt u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren, door onze ervaring in Den Haag kunnen wij tegen zo laag mogelijke kosten uw doelgroep bereiken.

Tarief voor Driehoeksborden in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Reclamemasten en Billboards

Reclamemasten en Billboards in Den Haag

Uw boodschap groots en met gegarandeerde impact: reclame op een billboard op een centrale plaats in Den Haag. Adverteren op een billboard heeft zo een goede verhouding tussen kosten en het uiteindelijke bereik.

Tarief voor Reclamemasten en Billboards in Den Haag

Vanaf € 1000,-

Lees meer

Sandwichborden

Sandwichborden in Den Haag

Sandwichborden zijn grote kunststof reclameborden die bestemd zijn voor reclameboodschappen en promotie langs de weg.Veel bedrijven, politieke partijen, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen maken hier gebruik van.

Tarief voor Sandwichborden in Den Haag

Vanaf € 20,- inclusief drukwerk Periode: 1 plaatsing / Productie vanaf € 3,-

Lees meer

Guerilla marketing in Den Haag

Guerilla marketing biedt u de mogelijkheid om op alternatieve manieren uw doelgroep te bereiken; met weinig middelen wordt regelmatig een groot bereik gerealiseerd. Guerilla marketing is zeer precies bij het bereiken van een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld rondom winkelcentra, scholen of evenementen. Doordat steeds meer mensen in de grote steden zich per fiets verplaatsen is dit een beproefd middel voor deze vorm van (buiten)reclame.

Lees meer

Billboards en steigerdoek reclame

Billboards en steigerdoek reclame in Den Haag

Billboards zijn grote buitenreclame vlakken die overwegend te vinden zijn langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter (240 x 330 cm) zijn billboards moeilijk te missen voor passanten. De locaties van billboards zijn gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Billboards realiseren daarmee een zeer hoog bereik in een korte periode.

Tarief voor Billboards en steigerdoek reclame in Den Haag

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk Periode: 2 weken

Lees meer

Stationsreclame

Stationsreclame in Den Haag

Met de vele bezoekers per dag en verschillende doelgroepen zijn stations de perfecte plek om uw campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende vormen van stationsreclame, zoals Abri, Spread en A0, maar ook het domineren van een totaal station.

Tarief voor Stationsreclame in Den Haag

Vanaf € 200,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Schiphol

Schiphol

Wilt u vertrekkende, aankomende of overstappende passagiers, business of leisure reizigers, Nederlands publiek of werknemers op Schiphol bereiken, dan bent u hier aan het goede adres. Informeer bij ons naar de vele verschillende mogelijkheden om op Schiphol te adverteren.

Tarief voor Schiphol

€ 500 per week

Lees meer

Festivals

Festivals in Den Haag

De manier om je doelgroep op een briljant moment te bereiken is tijdens een event. Door de jaren heen hebben wij veel goede en vaak exclusieve relaties kunnen opbouwen binnen het festival- & eventcircuit. Hierdoor weten we waar de behoeften liggen en welke media aanslaan. Denk hierbij aan parking signs, flyeren, sampling, billboards, actie-marketing en sponsoring.

Tarief voor Festivals in Den Haag

Vanaf € 150,- inclusief drukwerk Periode: 1 evenement

Lees meer

Online

Online in Den Haag

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten.

Tarief voor Online in Den Haag

Vanaf € 350,- Periode: 1 week

Lees meer

Apps

Apps in Den Haag

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten. Nu.nl, Im in etc.

Tarief voor Apps in Den Haag

Vanaf € 350,- lokaal Periode: 1 week

Lees meer

offerte

Offerte

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
U kunt ook bellen naar 020-6979904