Reality Outdoor biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Den Haag. Bereik alle 526439 inwoners van Den Haag door middel vanA0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Den Haag. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-6979904 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Den Haag. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Haagoord, Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Haagse Hout, Loosduinen, Schalkwijk en Segbroek. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

In de omgeving

Musea in Den Haag

Mauritshuis
Haags Historisch Museum
Museum MORE
Gemeentemuseum Den Haag

Hogescholen en universiteiten in Den Haag

De Haagse Hogeschool
In Holland Den Haag
The Hague University

Theaters in Den Haag

Circustheater
Koninklijke Schouwburg
Zuiderstrandtheater
World Forum

Bioscopen in Den Haag

Pathe
Omniversum

Dierentuin in Den Haag

Sea Life Scheveningen

Aangeboden media

A0 Displays A1 frames b1 frames

A0 Displays A1 frames b1 frames in Den Haag

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Aantal borden: 15

Aantal vlakken: 45

Prijs inclusief drukwerk: € 803,10

Driehoeksborden

Driehoeksborden in Den Haag

Deze vorm van reclame met A0 borden geeft u veel flexibiliteit met de plaatsing van uw boodschap. Driehoeks borden en of A0 Reclame word in de regel langs wegen en fietspaden geplaatst en door het gebruik van drie vlakken kan het driehoeksbord vanuit elke richting worden gelezen. Wij bieden deze reclame vorm onder andere aan in de volgende gemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag, Groningen en in 300 overige gemeenten in Nederland. Vanuit oudsher werden de borden vaak op hardboard platen aangebracht voor kermissen en markten, vanaf de jaren 80 veranderde het hardboard in 3 hoeksborden en gedurende de jaren werd het medium geprofessionaliseerd. Hierdoor komt het dat je in sommige steden met vergunning nog losse sandwichborden kan plaatsen. En andere steden zoals Tiel, Winterswijk en veel kleinere gemeenten Driehoeksborden met vergunning. Veel grotere steden werken met een concessie waarbij er een exploitant de rechten heeft voor de periode van 5 tot 10 jaar om deze borden te exploiteren. Dan worden de metalen rekken veelal ingewisseld voor vaste A0 displays of A0 signs, dit geeft het medium een betere uitstraling maar zorgt er wel voor dat je alles in series inzetten ipv van flexibele spreiding. Alternatieve vormen van A0 reclame, zijn nog steeds A1, B1 en A0 frames, deze bieden we aan in Rotterdam en Amsterdam. Ze worden vaak op stoplicht kasten, bouwschuttingen en andere mooie lokaties bevestigd. Groot voordeel is dat je het gericht kan inzetten per buurt. Verder worden deze aangeboden in series vanaf 25 stuks.

Tarief voor Driehoeksborden in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Affichage en wildplak (zuilen) in Den Haag

Wildplak is het meest betaalbare advertentiemedium. Dat betekent dat er voor iedere adverteerder en voor ieder budget mogelijkheden zijn om zichtbaarheid te creëren op straat. Ieder stadsdeel heeft speciale plekken voor het plakken van posters.

Tarief voor Affichage en wildplak (zuilen) in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Affichage

Affichage in Den Haag

Affichage is het meest betaalbare advertentiemedium. Dat betekent dat er voor iedere adverteerder en voor ieder budget mogelijkheden zijn om zichtbaarheid te creëren op straat.

Tarief voor Affichage in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Reclamemasten en Billboards

Reclamemasten en Billboards in Den Haag

Het allergrootst mogelijke formaat in Nederland om op te adverteren is een reclame mast. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Tarief voor Reclamemasten en Billboards in Den Haag

Vanaf € 1000,-

Guerilla marketing

Guerilla marketing in Den Haag

Tarief voor Guerilla marketing in Den Haag

Abri Reclame, Bushokje

Abri Reclame, Bushokje in Den Haag

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarief voor Abri Reclame, Bushokje in Den Haag

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Billboards en steigerdoek reclame

Billboards en steigerdoek reclame in Den Haag

Billboards zijn grote buitenreclame vlakken die overwegend te vinden zijn langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter (240 x 330 cm) zijn billboards moeilijk te missen voor passanten. De locaties van billboards zijn gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Billboards realiseren daarmee een zeer hoog bereik in een korte periode.

Tarief voor Billboards en steigerdoek reclame in Den Haag

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk Periode: 2 weken

Festivals

Festivals in Den Haag

De manier om je doelgroep op een briljant moment te bereiken is tijdens een event. Door de jaren heen hebben wij veel goede en vaak exclusieve relaties kunnen opbouwen binnen het festival- & eventcircuit. Hierdoor weten we waar de behoeften liggen en welke media aanslaan. Denk hierbij aan parking signs, flyeren, sampling, billboards, actie-marketing en sponsoring.

Tarief voor Festivals in Den Haag

Vanaf € 150,- inclusief drukwerk Periode: 1 evenement

Stationsreclame

Stationsreclame in Den Haag

Met de vele bezoekers per dag en verschillende doelgroepen zijn stations de perfecte plek om uw campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende vormen van stationsreclame, zoals Abri, Spread en A0, maar ook het domineren van een totaal station.

Tarief voor Stationsreclame in Den Haag

Vanaf € 200,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Sandwichborden

Sandwichborden in Den Haag

Sandwichborden zijn grote kunststof reclameborden die bestemd zijn voor reclameboodschappen en promotie langs de weg.Veel bedrijven, politieke partijen, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen maken hier gebruik van.

Tarief voor Sandwichborden in Den Haag

Vanaf € 20,- inclusief drukwerk Periode: 1 plaatsing / Productie vanaf € 3,-

Online

Online in Den Haag

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten.

Tarief voor Online in Den Haag

Vanaf € 350,- Periode: 1 week

Apps

Apps in Den Haag

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten. Nu.nl, Im in etc.

Tarief voor Apps in Den Haag

Vanaf € 350,- lokaal Periode: 1 week

offerte

Offerte