Reality Outdoor biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Breda. Bereik alle 183056 inwoners van Breda door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Breda. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-6979904 voor meer informatie.

Rond prominenten plekken in Breda als De Grote Markt en Havermarkt, De Coyotes, CUE , Chasse Theater, Pathe en Hop On Hop Off hebben we in de afgelopen jaren vele succesvolle campagnes mogen realiseren.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Breda. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Bavel, Teteringen, Ulvenhout, Prinsenbeek en Effen. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

In de omgeving

Musea in Breda

MOTI Museum
Bierreclame Museum
Breda's Begijnhof Museum
Oorlog en Vrede Museum

Hogescholen & universiteiten in Breda

NHTV
Avans

Clubs & horeca in Breda

De Coyotes
CUE
de Kapitein
Buckets
De Graanbeurs

Festivals in Breda

Hop On Hop Off
Carnaval

Theaters in Breda

Chasse Theater
Theater de Avenue
DeGrott

Bioscopen in Breda

Pathe
Kinepolis

Parken in Breda

Park Valkenberg

Pleinen in Breda

De Grote Markt
Havermarkt

Stations in Breda

station Breda

Adverteren op buitenreclame in Breda

Abri Reclame, Bushokje in Breda

Abri’s vindt u bijvoorbeeld terug in bushokjes en op drukke plaatsen in Breda zoals winkelcentra rondom musea zoals MOTI Museum en in de buurt van horeca zoals De Coyotes, CUE , de Kapitein, Buckets en De Graanbeurs.

Deze vorm van buitenreclame garandeert dat uw boodschap op een nette manier en goed zichtbaar wordt weergegeven. Neem contact op met ons voor vrijblijvende informatie over abri reclame.

Tarief voor Abri Reclame, Bushokje in Breda

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

A0 Displays A1 frames B1 frames in Breda

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Lees meer

Posters plakken, affichage en wildplakken in Breda

Reality Outdoor is de grootste aanbieder van het plakken van posters; de meest budgetvriendelijke vorm van buitenreclame, in Breda staan overal zuilen waarop wij posters kunnen plakken.

Door onze leidende positie in het wildplakken is het mogelijk om op korte termijn en zeer gericht uw campagne te realiseren.

Tarief voor Posters plakken, affichage en wildplakken in Breda

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Driehoeksborden

Driehoeksborden in Breda

Reclame op A0 formaat bieden wij in verschillende vormen aan voor een zo effectief mogelijke plaatsing. Meest gekozen zijn het driehoeksbord en A0 displays. Wanneer u reclame op driehoeksborden besteld kunnen wij ook het drukken van de posters verzorgen.

Deze vorm van buitenreclame biedt u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren, door onze ervaring in Breda kunnen wij tegen zo laag mogelijke kosten uw doelgroep bereiken.

Tarief voor Driehoeksborden in Breda

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Reclamemasten en Billboards

Reclamemasten en Billboards in Breda

Uw boodschap groots en met gegarandeerde impact: reclame op een billboard op een centrale plaats in Breda. Adverteren op een billboard heeft zo een goede verhouding tussen kosten en het uiteindelijke bereik.

Tarief voor Reclamemasten en Billboards in Breda

Vanaf € 1000,-

Lees meer

Sandwichborden

Sandwichborden in Breda

Sandwichborden zijn grote kunststof reclameborden die bestemd zijn voor reclameboodschappen en promotie langs de weg.Veel bedrijven, politieke partijen, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen maken hier gebruik van.

Tarief voor Sandwichborden in Breda

Vanaf € 20,- inclusief drukwerk Periode: 1 plaatsing / Productie vanaf € 3,-

Lees meer

Guerilla marketing in Breda

Guerilla marketing biedt u de mogelijkheid om op alternatieve manieren uw doelgroep te bereiken; met weinig middelen wordt regelmatig een groot bereik gerealiseerd. Guerilla marketing is zeer precies bij het bereiken van een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld rondom winkelcentra, scholen of evenementen. Doordat steeds meer mensen in de grote steden zich per fiets verplaatsen is dit een beproefd middel voor deze vorm van (buiten)reclame.

Lees meer

Billboards en steigerdoek reclame

Billboards en steigerdoek reclame in Breda

Billboards zijn grote buitenreclame vlakken die overwegend te vinden zijn langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter (240 x 330 cm) zijn billboards moeilijk te missen voor passanten. De locaties van billboards zijn gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Billboards realiseren daarmee een zeer hoog bereik in een korte periode.

Tarief voor Billboards en steigerdoek reclame in Breda

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk Periode: 2 weken

Lees meer

Stationsreclame

Stationsreclame in Breda

Met de vele bezoekers per dag en verschillende doelgroepen zijn stations de perfecte plek om uw campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende vormen van stationsreclame, zoals Abri, Spread en A0, maar ook het domineren van een totaal station.

Tarief voor Stationsreclame in Breda

Vanaf € 200,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Festivals

Festivals in Breda

De manier om je doelgroep op een briljant moment te bereiken is tijdens een event. Door de jaren heen hebben wij veel goede en vaak exclusieve relaties kunnen opbouwen binnen het festival- & eventcircuit. Hierdoor weten we waar de behoeften liggen en welke media aanslaan. Denk hierbij aan parking signs, flyeren, sampling, billboards, actie-marketing en sponsoring.

Tarief voor Festivals in Breda

Vanaf € 150,- inclusief drukwerk Periode: 1 evenement

Lees meer

Online

Online in Breda

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten.

Tarief voor Online in Breda

Vanaf € 350,- Periode: 1 week

Lees meer

Apps

Apps in Breda

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten. Nu.nl, Im in etc.

Tarief voor Apps in Breda

Vanaf € 350,- lokaal Periode: 1 week

Lees meer

Schiphol

Schiphol

Wilt u vertrekkende, aankomende of overstappende passagiers, business of leisure reizigers, Nederlands publiek of werknemers op Schiphol bereiken, dan bent u hier aan het goede adres. Informeer bij ons naar de vele verschillende mogelijkheden om op Schiphol te adverteren.

Tarief voor Schiphol

€ 500 per week

Lees meer

offerte

Offerte

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
U kunt ook bellen naar 020-6979904