Reality Outdoor heeft een uitgebreid aanbod aan buitenreclame in de gemeente Amsterdam. Bereik de 853312 inwoners en de vele bezoekers met reclame op Abri’s, A1, A0 frames / displays, billboards, guerilla marketing of een van onze andere mogelijkheden.
Door onze jarenlange ervaring in Amsterdam bieden wij een hoog bereik aan tegen zeer scherpe tarieven.

Wij hebben voor bedrijven als de Hogeschool van Amsterdam, Alda events en Paradiso campagnes mogen realiseren. En voor muziek- en evenement merken als Tiësto, Kris Kross Amsterdam en de Ziggo Dome.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Amsterdam. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Buiksloot, Driemond, Durgerdam, Holysloot, Nieuwendam, ’t Nopeind, Oud Osdorp, Ransdorp, Ruigoord, Schellingwoude, Het Schouw, Sloten, Sloterdijk en Zunderdorp. Zo heeft u een contactpersoon voor de hele regio.

Indien u hier meer informatie over wilt kunt u dit aangeven op ons aanvraagformulier of telefonisch aan een van onze medewerkers.

In de omgeving

Musea in Amsterdam

Stedelijk museum
Rijksmuseum
Van Gogh museum

Hogescholen & universiteiten in Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Universtiteit van Amsterdam
Vrije universiteit Amsterdam

Clubs & horeca in Amsterdam

Paradiso
Club Air
Marktkantine
Ponton
Melkweg

Festivals in Amsterdam

Amsterdam open air
Kingsland festival
Milkshake festival
Amsterdam Dance Event
Dekmantel festival

Theaters in Amsterdam

Carre
Muziekgebouw aan het ij
Concertgebouw
Schouwburg Amsterdam

Bioscopen in Amsterdam

Pathe de Munth
Eye film Amsterdam

Dierentuin in Amsterdam

Artis

Parken in Amsterdam

Westerpark
Vondelpark

Pleinen in Amsterdam

Leidseplein
Rembrandplein

Adverteren op buitenreclame in Amsterdam

Abri Reclame, Bushokje

Abri Reclame, Bushokje in Amsterdam

Abri’s vindt u bijvoorbeeld terug in bushokjes en op drukke plaatsen in Amsterdam zoals winkelcentra rondom musea zoals Stedelijk museum en in de buurt van horeca zoals Paradiso, Club Air, Marktkantine, Ponton en Melkweg.

Deze vorm van buitenreclame garandeert dat uw boodschap op een nette manier en goed zichtbaar wordt weergegeven. Neem contact op met ons voor vrijblijvende informatie over abri reclame.

Tarief voor Abri Reclame, Bushokje in Amsterdam

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

A0 Displays A1 frames B1 frames in Amsterdam

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Lees meer

Posters plakken, affichage en wildplakken in Amsterdam

Reality Outdoor is de grootste aanbieder van het plakken van posters; de meest budgetvriendelijke vorm van buitenreclame, in Amsterdam staan overal zuilen waarop wij posters kunnen plakken.

Door onze leidende positie in het wildplakken is het mogelijk om op korte termijn en zeer gericht uw campagne te realiseren.

Tarief voor Posters plakken, affichage en wildplakken in Amsterdam

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Driehoeksborden in Amsterdam

Reclame op A0 formaat bieden wij in verschillende vormen aan voor een zo effectief mogelijke plaatsing. Meest gekozen zijn het driehoeksbord en A0 displays. Wanneer u reclame op driehoeksborden besteld kunnen wij ook het drukken van de posters verzorgen.

Deze vorm van buitenreclame biedt u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren, door onze ervaring in Amsterdam kunnen wij tegen zo laag mogelijke kosten uw doelgroep bereiken.

Tarief voor Driehoeksborden in Amsterdam

Vanaf € 350,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Reclamemasten en Billboards

Reclamemasten en Billboards in Amsterdam

Uw boodschap groots en met gegarandeerde impact: reclame op een billboard op een centrale plaats in Amsterdam. Adverteren op een billboard heeft zo een goede verhouding tussen kosten en het uiteindelijke bereik.

Tarief voor Reclamemasten en Billboards in Amsterdam

Vanaf € 1000,-

Lees meer

Sandwichborden

Sandwichborden in Amsterdam

Sandwichborden zijn grote kunststof reclameborden die bestemd zijn voor reclameboodschappen en promotie langs de weg.Veel bedrijven, politieke partijen, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen maken hier gebruik van.

Tarief voor Sandwichborden in Amsterdam

Vanaf € 20,- inclusief drukwerk Periode: 1 plaatsing / Productie vanaf € 3,-

Lees meer

Billboards en steigerdoek reclame in Amsterdam

Billboards zijn grote buitenreclame vlakken die overwegend te vinden zijn langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter (240 x 330 cm) zijn billboards moeilijk te missen voor passanten. De locaties van billboards zijn gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Billboards realiseren daarmee een zeer hoog bereik in een korte periode.

Tarief voor Billboards en steigerdoek reclame in Amsterdam

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk Periode: 2 weken

Lees meer

Guerilla marketing in Amsterdam

Guerilla marketing biedt u de mogelijkheid om op alternatieve manieren uw doelgroep te bereiken; met weinig middelen wordt regelmatig een groot bereik gerealiseerd. Guerilla marketing is zeer precies bij het bereiken van een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld rondom winkelcentra, scholen of evenementen. Doordat steeds meer mensen in de grote steden zich per fiets verplaatsen is dit een beproefd middel voor deze vorm van (buiten)reclame.

Lees meer

Stationsreclame

Stationsreclame in Amsterdam

Met de vele bezoekers per dag en verschillende doelgroepen zijn stations de perfecte plek om uw campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende vormen van stationsreclame, zoals Abri, Spread en A0, maar ook het domineren van een totaal station.

Tarief voor Stationsreclame in Amsterdam

Vanaf € 200,- inclusief drukwerk Periode: 1 week

Lees meer

Schiphol

Schiphol

Wilt u vertrekkende, aankomende of overstappende passagiers, business of leisure reizigers, Nederlands publiek of werknemers op Schiphol bereiken, dan bent u hier aan het goede adres. Informeer bij ons naar de vele verschillende mogelijkheden om op Schiphol te adverteren.

Tarief voor Schiphol

€ 500 per week

Lees meer

Festivals

Festivals in Amsterdam

De manier om je doelgroep op een briljant moment te bereiken is tijdens een event. Door de jaren heen hebben wij veel goede en vaak exclusieve relaties kunnen opbouwen binnen het festival- & eventcircuit. Hierdoor weten we waar de behoeften liggen en welke media aanslaan. Denk hierbij aan parking signs, flyeren, sampling, billboards, actie-marketing en sponsoring.

Tarief voor Festivals in Amsterdam

Vanaf € 150,- inclusief drukwerk Periode: 1 evenement

Lees meer

Online

Online in Amsterdam

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten.

Tarief voor Online in Amsterdam

Vanaf € 350,- Periode: 1 week

Lees meer

Apps

Apps in Amsterdam

Lokaal kun je online adverteren via diverse mogelijkheden o.a programmatic, display en andere vormen van online is er lokaal in te zetten. Nu.nl, Im in etc.

Tarief voor Apps in Amsterdam

Vanaf € 350,- lokaal Periode: 1 week

Lees meer

offerte

Offerte

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
U kunt ook bellen naar 020-6979904